Nannic

Slim & Firm

Slim & Firm är ett revolutionerande serum som attackerar ALLA de faktorer som bidrar till celluliter och svårbehandlade lokala fettdepåer. Synligt resultat uppkommer efter cirka 30 dagars användning men positiva effekter har påvisats redan efter en veckas användning! Slim & Firm är ett unikt framsteg i forskningen mot celluliter och fettdepåer, äntligen har Nannic lösningen!

ANTI - AGE FACTOR

Anti-Age Factor förnyar huden och skyddar dess tillväxtfaktorer, hudcellerna ser 10 år yngre ut efter endast 42 dagar. Hudens elasticitet och struktur förbättras och rynkor reduceras mycket effektivt.
Den vårdande hudkrämen är baserad på nanoteknologi och som ger ett bättre resultat för att tona ner rynkor jämfört med C-vitaminprodukter. Resultatet är bättre på mogen hy jämfört med en yngre hy. Anti-Age Factor är dermatologiskt testad och har genomgått flertalet laboratoriska tester. Produkten består endast av olika naturliga komponenter vilket gör att den kan användas av alla hudtyper.
Anti-Age Factor består av en aktiv effekt på hudens metabolism och skyddar den naturliga blandningen av kollagen, elastin och glukosaminglukaner. Glukosaminglukanet, som ursprungligen kommer från havet, har en extraordinär skyddande effekt på det känsliga tillståndet av det extracellulära matrixet som kollagenet och elastinet nästlar sig in i. Ett friskt kollagen gör så att bindväven och blodkärlssystemet hålls starka och fasta. Hudkrämen innehåller även algextrakt (från Asparagopsis Armatea och Ascophylium) som har en bromsande effekt på enzymnedbrytningen av både kapillärer och extracellulärt matrix. Extrakt från Hibiscus Abelmochus bidrar även till en skyddande effekt på ”fibroblastväxtfaktor 2” (FGF-2) tack vare den höga halten av aminosyror. FGF-2 faktorn garanterar att huden återbildas och stimulerar sammanställningen av kollagen och glukosaminglukaner. Hibiscus-extraktet hindrar nedbrytningen av proteoglukan (PG-kejdor med glukossaminglukan) där FGF-2 kan påträffas. Proteoglukan bryts ner när vi åldras och som en följd där av minskar också FGF-2, vilket är nödvändigt för celldelning och syntesen av kollagen samt glukosaminglukan. Huden återfår sin fasthet, rynkor tonas ned och huden ser frisk och spänstig ut.
APPLICERING Rengör ansiktet och applicera Anti-Age Factor två gånger dagligen under den ordinarie dag- och/eller nattkrämen.

INSTANT ANTI-WRINKLE & INTENSIVE WRINKLE REPAIR

TVÅ REVOLUTIONERANDE ANTI-AGE SERUM FÖR ÖGON OCH LÄPPAR
EN OSYNLIG PRODUKT MED SYNLIG EFFEKT!
*Effektiv reducering av rynkor runt ögon och mun
*Omedelbart synligt resultat
*Medicinskt bevisat och dermatologiskt testat
Nannic har äntligen lyckats utveckla ett revolutionerade Dag- och Nattserum för att på ett mycket effektivt sätt bekämpa rynkor runt ögon och läppar. Många kvinnor känner sig särskilt besvärade av vertikala rynkor över munnen som är svåra att dölja men Nannic har utvecklat en lösning. Dels ett dagserum som bekämpar och förebygger rynkor samt stramar upp huden och gör rynkorna mindre synliga. Som komplement till detta har Nannic även utvecklat ett nattserum som förnyar cellstrukturen. Samspelet mellan dessa leder till ett spektakulärt och varaktigt resultat - rynkor runt mun och ögon minskar och huden blir märkbart mjukare och vackrare.
Nannic Instant Anti-Wrinkle Day
Uppstramande och närande
Det omedelbart synliga resultatet beror på att huden stramas upp och rynkor blir mindre synliga, detta i kombination med intensiv verkan mot hudens åldrande i förtid. Nannic Intensive Anti-wrinkle Day innehåller bland annat protein från sesamolja. Serumet stramar upp huden. Nannic Intensive Anti-wrinkle Day är inte en "filler" och lämnar därför inte några synliga spår på huden. Nannic Intensive Anti-wrinkle Day har testats genomgående och visat på häpnandeväckande resultat inom bara 5 minuter. Tester har visat på serumets effektivitet då 100 % av testpersonerna påvisade en stramare hud.

Nannic Intensive Wrinkle Repair Night
Intensivt nattserum
Medan vi sover ökar Nannic Intensive Wrinkle Repair Night cellförnyelsen. Från det att vi fyllt 35 år börjar elastin- och kollagenproduktionen minska. Dessa två kroppsliga ämnen är viktiga delar av den subkutana vävnaden som ger huden dess fasthet och smidighet. På cellulär nivå är det flera faktorer förutom produktionen av kollagen och elastin. Nannic Intensive Wrinkle repair lägger stor vikt på kopplingarna mellan de olika hudlagren, det vill säga mellan epidermis och dermis (DEJ-Dermal Epidermal Junction).
De släpper taget när huden åldras på grund av effekter från solljus (foto aging), rökning, luftföroreningar och olika stressfaktorer, där även känslomässig stress ingår. Nannic Intensive Wrinkle Repair Night återstimulerar samverkan mellan det cellulära matrixet och DEJ och brister och dålig funktion i huden återbalanseras. Nannic Intensive Wrinkle Repair Night används förebygganden för att förhindrar rynkor och för att minska existerande rynkor synbart och varaktigt.

Venatrix

Venatrix för ben är en ofärgad kräm som med medicinskt bevisat resultat tar bort ytliga blodkärl. Serumet är berikat med mycket collagen och hormoner vilket påverkar blodkärlen så att blå fläckar och stora spindelvener på benen permanent försvinner.
Hur uppstår spindelvener? Venatrix för ben är uppbyggd av flera olika naturliga komponenter med terapeutiska effekter vilket bevisats i ett stort antal laboratorieundersökningar. Glukosaminoglykaner har en skyddande effekt på det extra cellulära matrix som kollagen vävs in i. Ett hälsosamt extra cellulärt matrix har mycket stor betydelse för en optimal produktion av kollagen och elastin. Friska kollagen säkerställer att hudens vävnad och mikrokapillärerna förblir starka och fasta. Alger har en bromsande effekt på enzymets försämring av både kapillärer samt extra cellulära matris.
Matrix metallo proteinases (MMP) är ursprungligen enzymer som ansvarar för att rensa bort slaggprodukter som bildas av våra hudceller (Keratincytes och fibroblasts). Vid påverkan utifrån av UV-strålar, kyla, vind, luftföroreningar etcetera, kan dessa MMP bli överaktiva och börja attackera själva cellen i vårt extra cellulära matrix. Ett för svagt extra cellulärt matrix har inte möjlighet att hålla de små blodkärlen och mikrokapillärerna på plats. Ovan nämnda yttre angripare tvingar cellerna att utsöndra PGE2 (prostaglandin E2) och VEGF (vaso endothelial growth factor).

Venatrix couperose

Couperoser är ett hudtillstånd som kännetecknas av en akut, kronisk infektion. Runt 10 % av befolkningen lider av detta, oftast ljushyade personer. Den reaktiva solen är en starkt bidragande faktor. Genom att använda Venatrix Couperose kan rödheten i ansikten reduceras som ett resultat av att syntesen i kollagena och elastinfibrer skyddas. Även mörka ringar under ögon liksom vidgade, synliga blodkärl reduceras permanent.
Venatrix Couperose är uppbyggd av flera olika naturliga komponenter med terapeutiska effekter vilket bevisats i ett stort antal laboratorieundersökningar. Glukosaminoglykaner har en skyddande effekt på det extra cellulära matrix som kollagen och vävs in i. Ett hälsosam extra cellulärt matrix har mycket stor betydelse för en optimal produktion av kollagen och elastin. Friska kollagen säkerställer att hudens vävnad och mikrokapillärerna förblir starka och fasta. Alger har en restriktiv effekt på enzymets försämring av både kapillärer samt extra cellulära matrisen.
Venatrix Couperose är ett nano-biodynamiskt serum som innehåller grönt te samt chrysanthemum extrakt som båda är välkända för sina anti-inflammatoriska egenskaper. Kombinationen av dessa två ämnen ger en synergieffekt i bekämpningen av fria radikaler. Den höga mängden av essentiella och omättade fria fettsyror, mjukar upp huden och håller den elastisk. Närvaron av dessa fettsyror har en läkande effekt.

SUBLIME TEINT

SUBLIME TEINT
VATTENFAST OCH SVETTSÄKER MAKEUP
En viktig milstolpe inom makeup var när Nannic lyckades ta fram en vattenfast och svettsäker makeup för ben under namnet Golden Legs. Nu kommer äntligen en uppföljare för ansikte och resten av kroppen.
Sublime Teint jämnar ut huden och fyller ut fina linjer och rynkor samt mattar ner huden på kroppen samtidigt som den trollar bort ojämnheter. Basen är sammansatt av ultrafina djupt renade behandlade vaxer och innehåller inget vatten. Långt från de traditionella emulsionerna, omsluter den fina sammetsmjuka substansen huden som en förlängning av epidermis. Eftersom produkten inte innehåller vatten så fanns det ingen anledning att tillsätta, ofta allergeniska, konserveringsmedel. Sublime Teint är därför att rekommendera också till känslig hy.
Tack vare den unika sammansättningen sitter Sublime Teint som förseglad på huden i minst 16 timmar. Sublime Teint färgar inte av sig på kläder och står emot både vatten, svett och friktion, inte ens poolvatten kommer lösa upp makeupen. Den kan däremot tvättas bort med en peeling eller grovtvättning. Den ultratunna konsistensen ger ingen mask liknande känsla utan får hunden att kännas härligt mjuk och elastisk.
Det har tagits fram fyra grundläggande hud toner och en terrakotta för en mer solkysst look. Pigmenten som använts är så kallade multi-focus pigment, vilket gör att ljuset reflekteras i flera riktningar. Resultatet ger en fin jämn yta, linjer och ojämnheter ”trollas bort”. Sublime Teints tunna konsistens och extremt matta yta gör den perfekt vid fotografering eller tillexempel vid tv-inspelning. Dagens högupplösta bilder och skarpa digitala tv skärmar gör att det ställs stora krav på en mindre maskerande makeup. Kombinationen av denna hållbara makeup bas och multi-focus pigment gör det möjligt att använda Sublime Teint för att jämna ut och dölja brister i huden så som tex Vitiligo. Sublime Teint kan även rekommenderas till män och är dermatologiskt testad, innehåller UV-skydd. Sublime Tein finns i fem olika nyanser.

EPIBRONZE

BRUN UTAN SOL LOTION MED DUBBEL EFFEKT OCH DUBBELT RESULTAT
Med Supersunic self tanning spray, var Nannic de allra första att producera en brun utan sol på sprayflaska. Nu är det dags att presentera den allra senaste banbrytande upptäckten inom brun utan sol.
Verkan av Epibronze kan kallas spektakulärt. Resultatet kommer att hålla längre, se mer naturligt ut (mindre gulaktigt) samtidigt som Epibronze kommer att bygga upp ditt naturliga skydd mot UV-ljus. Detta är helt nytt! Varken kladd eller oönskade ränder och ingen obehaglig lukt. En gradvis uppbyggnad av färg i både övre lagret av epidermis så väl som i undre (bas) lagret.DHA (dihydroxyacetone) och Erythrulose är två sockerarter. När man tillsätter dessa sockerarter till huden kommer de ge en brun utan sol effekt på det övre hud lagret. Detta övre hudlager består till mestadels av döda hudceller som exfolieras dag för dag. Det är därför brun utan sol resultat endast sitter kvar i max 5 – 7 dagar, tills de färgade cellerna är helt avskrubbade från hudens yta.
När vi blir solbrända och utsätts för UV-strålning produceras melanin, som är ett sätt för huden att skydda vävnaden. Under tiden huden blir stimulerad sker det en enzymatisk reaktion som friger en specifik hormonell impuls, som i sin tur fångas upp av en receptor i hudcellen som startar melanin-produktionen. Forskare har funnit ett extrakt från örten Munk Peppar som fungerar som ett Phyto Endorfin likt det vi har naturligt i vår hud. som också beordrar de specifika cell receptorerna att stimulera sammanställningen av Melanin. Även utan sol kan vi dra nytta av vårt naturliga system för att bli bruna genom att stimulera det med detta extrakt.Med Epibronze utlovas ett dubbelt resultat så väl som en dubbel effekt. Den dubbla effekten består av brun utan sol effekt i epidermis men även bruna hudceller i undre lagren av huden. Med det dubbla resultatet menar vi att vi kommer att uppnå ett snyggare brun utan sol resultat och samtidigt bygga upp vårt naturliga skydd mot UV strålar.
Epibronze är därför exklusiv och kommer att vara den första produkten av sitt slag, som en brun utan sol som utlovar bränna på melanocyte (pigmentcell) nivå. Det naturligt uppbyggda skyddet kommer att ge skydd åt hudcellerna i epidermis men även skydda underliggande collagen och elastin i dermis. Brun utan sol effekten blir snyggare eftersom den ger dubbla lager med färgade hudceller (övre och undre epiderm) och resultatet håller bättre än ytlig brun utan sol. Eftersom de aktiva ingredienserna är spridda i en mild bodylotion, förser den samtidigt huden rikligt med fukt vilket ökar en strålande reflektion av ljus på stratum corneum (yttre hud lagret).

GOLDEN LEGS

GOLDEN LEGS – VATTENFAST MAKE UP FÖR BENEN
Med Golden Legs har Nannic ännu en gång skapat en ny succé och ett genombrott inom den kosmetiska industrin. Det är äntligen möjligt att enkelt skapa perfekta silkeslena ben, dölja åderbrock, ärr och utslag.
En ny trend ha skapats – Golden Legs - makeup för benen!
Golden Legs är 100 % vattenfast bara minuter efter applicering och kan till och med stå emot svett och klor. Den är helt oljefri och färgar inte av sig på kläder, handdukar eller lakan. Golden Legs innehåller exklusivt 24 karats rent guld för vackra guld skimrande reflektioner. Den är lätt att applicera, ger inga ränder och torkar snabbt till en lysande matt guld finish med silkeslik reflektion. Benen får en fantastisk färg och blir härligt mjuka, jämna och sensuella.
Golden Legs är silkeslik och har en lätt och mjuk konsistens. Golden Legs täpper inte igen porer utan låter huden andas och jämnar ut samt döljer benens alla brister så som fräknar och åderbrock. Det rena guldet ger huden en fantastisk lyster och får den att stråla som aldrig förr, Golden Legs ger dina ben den perfekta looken hela dagen.
PERFEKT RESULTAT
* döljer ojämnheter
* extremt hållbar
* låter huden andas
* täpper inte igen porer
* 100 % vattenfast och svett säker
* färgar ej av sig på kläder eller lakan
* passar alla hudtyper
* kan användas dagligen
* dermatologiskt testad

24 KARATS RENT GULD
Golden Legs innehåller äkta 24 karats glimrande guld för en elegant skinande glans. Den innehåller ingen guldfärg utan ger en endast en exklusivt diskret effekt av guld skimmer. Golden Legs 24 karats guld kan enkelt appliceras ovanpå Supersunic self-tanning spray för extra glamour. Den står emot väta och försvinner inte vid svett eller bad. Golden Legs 24 karats guld kan enkelt tas bort, för bästa resultat använd med Supersunic Scrub.
ANVÄNDNING
Golden legs kan användas dagligen året om och har en mycket bra hållbarhet. Den klarar allt från regn till klorvatten, samt även svett och friktion av lakan eller kläder. Applicera ett tunt lager med Golden Legs på huden, sprid ut med händerna och låt verka i några minuter för den vattenfasta effekten. Efter applicering bör händer tvättas med tvål och vatten. För att avlägsna Golden legs, använd Supersunic Scrub, det ger en mjuk och silkeslen hy.
Det är alltid bra att använda Supersunic scrub även innan applicering av Golden Legs. Skrubben avlägsnar döda hudceller och ökar blodcirkulationen vilket minskar risken för celluliter och gör huden jämnare och fastare. De uppfångade ljusstrålarna kommer att ge en strålande reflektion och ett bättre resultat.
FÖR ALLA HUDTYPER
Golden Legs är framställd av flyktiga silikoner och är helt fri från mineralolja för en perfekt skinande hy utan den kakiga effekten. Pigmenten bärs up av pattenterade korn av 24karats rent guld och ger ett perfekt glänsande resultat. Golden Legs finns i tre nyanser som passar för alla hudtyper. Golden legs är dermatologiskt testad och är förpackad i en luft tät förpackning och kan därför förpackad utan några konserveringsmedel och ingredienserna kommer inte oxideras innan användning. Golden Legs är en revolutionerande nyhet!
GOLDEN LEGS FINNS I 3 OLIKA NYANSER
Natural Beige – för perfekta ben året om
Dark Bronze – för perfekta solbruna ben hela sommaren
Sparkling Gold – för extra guldskimmer

HAND & FOOT REPAIR COMPLEX

VÅRDANDE KRÄMER BERIKADE MED OMEGA 3 OCH 6 REPARERAR TORR, NARIG ELLER SPRUCKEN HUD
HAND REPAIR COMPLEX
Den reparerande och vårdande krämen för händer och nagelband baseras på hampaolja och bakjäst. Bakjästextrakt stimulerar kroppens egen försvarsmekanism liksom hudens egen läkningsförmåga. Hand Repair Complex passar alla hudtyper, är dermatologiskt testad och har medicinskt bevisad effekt för att användas dagligen på torr, narig eller sprucken hud.
Handkrämen Hand Repair Complex baseras på kallpressad hampaolja, som kommer från hampa och är släkt med linet. Både hampa och lin odlas sedan urminnes tider för dess starka fibrer och för frönas rika näringsinnehåll. Hampa är mycket rik på Linolensyra, linolsyra (Omega 3 och 6), antioxidanter, phytosteroler, glycerider, E-vitamin och Karoten (provitamin A). Dessa ämnen behövs för att göra skadad hud frisk och len igen. Den rena oljan pressas från Cannabis Sativa frön. Hand Repair Complex innehåller även extrakt från bakjäst: Saccahormyces Cerevisaie, vars mest kända egenskap är dess immunologiska effekt.
FOOT REPAIR COMPLEX
Foot Repair Complex är en fotkräm som även är effektiv på förhårdnader. Fotkrämen innehåller förutom hampaolja och bakjäst (se vidare under fakta ovan)- även en rödpeppar - peptid. Det är ett extrakt med stark antioxiderande effekt som värmer upp fötterna och stimulerar blodets micro-cirkulation, vilket minskar känslan av ömma och svullna fötter. Vidare ingår Tea Tree olja i fotkrämen som är välkänd för sina anti-inflammatoriska och lukt hämmande effekter. Studier har visat att ingredienserna i Foot Repair Complexs vårdar och reparerar sprickor i huden på ett effektivt sätt. Fotkrämen passar alla hudtyper. Applicera en liten mängd fotkräm flera gånger dagligen där huden känns eller narig. Fotkrämen absorberas snabbt in i huden och är varken fet eller kladdig.