Volymfransar

Den nya mycket populära och naturtrogna volymfransförlängningen som ger maximalt med volym och längd.

Come as you are, leave as a star!Före applicerig

Efter

Före applicering

Efter

Efter

Välj mellan singelstrån (ser naturligt ut)
eller flares (ser mer ut som lösögonfransar).


Extensions fästes på dina egna ögonfransar (inte på ögonlocket).


Skötselråd för Magic Eyes ögonfransar

För att både du och vi ska bli nöjda rekommenderar vi dig att noga följa nedanstående skötselråd.

*Undvik att tvätta ögonen och helst inte duscha de närmaste 24 timmarna efter behandlingen. Detta för att ge limmet tid att härda till 100%.

*Undvik att simma och bada bastu de närmaste 48 timmarna av samma skäl.

*Undvik att gnugga ögonen och var försiktig när du tvättar ansiktet. Tvätta fransarna försiktigt, gärna med tops så att du inte bryter i dem. Låt ögonen lufttorka i stället för att använda en frottéhandduk.

*Krämer och oljor av alla de slag är ögonfranslimmets värsta fiender. Undvik noga ögonen.

*Undvik oljebaserad och vattenfast mascara. Använd vattenlöslig mascara och tvätta bort den med tvål (utan lanolin) och vatten.

*Använd gärna en fransböjare med värme för att forma fransarna på morgonen då man kan ligga på dem och dom kan vrida sig.

*Alla har olika växthastighet på sina fransar så det är individuellt hur ofta man byter sina fransar, sommar halvåret brukar man byta tätare.

*Den som svettas mycket i ansiktet vid idrotts utövande, använd pannband, då salterna i svettet kan verka upplösande på fransfästet.

*Var rädd om dina fransar och undvik så mycket kontakt som möjligt. Dra aldrig i en frans. Limmet är så starkt att din egen frans sannolikt lossnar.

*Under en 3-veckorsperiod tappar du normalt 15-30 av dina egna fransar som sedan växer ut igen. Problemet är naturligtvis att Magic Eyes -fransen också åker med.

*Vi rekommenderar dig därför att beställa tid för en "besiktning" ungefär var tredje vecka så att vi kan gå igenom dina fransar och ersätta de som du eventuellt har tappat.

Batteridriven fransböjare med värme. Finns även en kläm modell.